Klagen om te klagen... 

Klagen om te klagen... 2013-01-19T13:44:36

De nieuwe Power Unlimited al in huis? Dan zal je mijn 5 Centen-stukje op het reviewblad waarschijnlijk ook wel hebben gelezen. Waar ik het daar – en nu dus ook hier – even over wil hebben? Die vreselijke Hollandse klaagcultuur! Want potverdikkemedoossie, wat is dat irritant. Mensen die klagen om maar te klagen. God, wat heb ik er een hekel aan. Ik erger me kapot! Het is zo bekrompen. Zo kansloos. Het is strontvervelend.

klagen om te klagen Neem van de week. Er was sneeuw gevallen en dus reden de treinen niet, nauwelijks of in ieder geval zelden op tijd. Maar in plaats van dat ik op Facebook posts zie met: “Lekker, de trein had een kwartiertje vertraging, nog even een bagel en een mok koffie gescoord!”, zijn de meeste azijnpissers het er weer over eens: de NS moet dood. En dan het liefst meteen met Wilders, allochtonen, Ajax, Albert Heijn en wat er die week nog meer in het nieuws is geweest erbij... Jongens toch, hoe kleinburgerlijk negatief kun je zijn? Haal eens wat plezier uit het leven. Probeer er de lol eens van in te zien. Of verhuis anders gewoon naar Schiermonnikoog ofzo. Daar heb je niks en hoef je je dus ook niet op te winden over hoe kut alles is.

En nu ik het toch over Facebook heb: het lijkt wel alsof er met de komst van dit medium en ook Twitter geen rem meer staat op al het geklaag. Het gaat door merg en been. Zit er echt bij 50% van de mensen permanent zand in de vagina? Het leukste is nog wel het klagen over Facebook zelf. Het werkt niet, het is te commercieel, het is slecht voor de privacy en weet ik wat. Nee imbeciel, Facebook is bovenal GRATIS. Waarom gebruik je het eigenlijk? Als je het zo kut vindt, verwijder je toch lekker je profiel en laat je je azijnhoofd nooit meer zien? Niemand die je mist. Of ga je ook zeuren als je bij de autodealer een gratis Ferrari meekrijgt? “Nee sorry hoor meneeeeer, maar hij is geel en niet rood. En ik heb eigenlijk liever een Lamborghini.

klagen om te klagen

Ook wij gamers kunnen er wat van als het op klagen aankomt. Een bloemlezing: Call of Duty verdient het niet om zoveel te worden verkocht! Het Mass Effect einde is kut! Nintendo is voor gaye casuals! Etc... OMG, ik krijg er bijna medelijden van. Eén tip: hou je vanaf vandaag alleen nog bezig met dingen die je wél leuk vindt. Je bespaart energie, leeft langer en bent een gelukkiger mens. En ben je echt zo’n terminaal type negativist? Veel sex hebben!!! Dat schijnt wonderen te doen voor je humeur.

Ok, en nu hou ik op. Want klagen over klagen, is toch wel het meest godgeklaagde soort geklaag... Ergeren jullie je eigenlijk wel eens ergens aan?

REACTIES (79) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord