Hoe lang blijft de Wii leuk? 

Hoe lang blijft de Wii leuk? 2013-08-20T15:31:42
De Wii... zucht. Op de E3 mocht ik er voor het eerst mee pielen. Wii Sports, Elebits, Zelda, Metroid en nog meer vette games... Dat waren vette tijden. Ik heb nu nog niet eens een Wii. Ben ik zielig? Gelukkig niet, want op de redactie hebben we een Wii en mijn vrienden hebben er ook eentje.

Vrijdag en zaterdag heb ik eindelijk weer op het witte apparaatje gespeeld en het was vet! Ik ben echt he-le-maal blij! Het tennissen ging zoveel beter dan op de E3 toen ik van Niels “Ik tennis al 26 jaar!” Roodenburg verloor. Daarnaast had ik nog mijn twijfels of het allemaal wel zo goed werkte met dat gezwaai. Echt, het werkt beter dan ik had verwacht! Ik heb echt de hele avond lol gehad. Tennis vind ik het leukste, op de voet gevolgd door golfen en bowlen. Honkbal slaat nergens op. Als je het door hebt, sla je de ene na de andere homerun.

Zondagochtend had ik trouwens wat minder lol. Tering wat had ik een spierpijn! Maar het was het waard. Maar nu effe kritisch. Het was dan wel leuk en ik heb lol gehad, maar ik vraag me echt af of ik, als ik de Wii eindelijk in huis heb, er ook echt vaak mee ga spelen. Kijk, als er mensen over de vloer komen is het leuk en iedereen kan het. Dat is tof, maar ik vraag me dus af of ik ook in mijn uppie ga zitten spelen als ik ook al die andere games op de 360 kan doen. Zelda? Tja, leuk hoor, maar om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo’n Zelda fan. En die Wii Sports spelletjes heb je tegen de computer ook snel gezien. Red Steel dan? Lijkt me vet, maar die moet ik nog checken.

Ik weet nog goed dat ik ook helemaal wild was van Eye-Toy en de DS. Toch ligt de DS en die Eye-Toy shit onder een dikke laag stof bij mij. Het is leuk hoor, maar voor eventjes. Ik ben bang dat bij mij thuis hetzelfde gaat gebeuren met de Wii... En toch ga ik hem kopen! Als ie weer in de winkels ligt natuurlijk, anders gaat het een beetje lastig. En dan zien we het wel hoe vaak ik er in m’n eentje op zal spelen.

Ik weet zeker dat de Wii goed gaat scoren, maar voor mezelf heb ik soms mijn vraagtekens of de replay waarde echt groot is. Maar dat zien we vanzelf wel weer. Herkennen jullie deze gedachte?

Later,
Maarten

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord