Het grootste NERD cadeau 

Het grootste NERD cadeau 2012-09-17T13:13:28
Op de een of andere manier kunnen verjaardagen me echt geen ene reet schelen. Die van mezelf niet, maar die van anderen ook niet. Niet omdat ik per se niet ouder wil worden dan dat ik nu ben, of iets van dien aard, maar gewoon omdat ik het bull shit vind om op één dag van het jaar ineens je geboorte te gaan herdenken. Cadeau's krijgen is natuurlijk altijd goed, hoewel... dat zou je denken.

En daarom wil ik het effe terugblikken op mijn laatste verjaardag in maart. (maart, Maarten, je weettoch!) Ik kon aan de cadeau's namelijk zien dat m'n vrienden van me vinden. En met name daar had ik na afloop nogal m'n vraagtekens bij. Of ik daar helemaal blij mee moet zijn, bedoel ik. Ik kreeg namelijk een afstandsbestuurbare auto, een Spider-Man 3D poster, een Star Wars shirt, een Nerf gun en een drietal figurines (twee van World of Warcraft en eentje van Halo). Nou zijn dat in principe best nerd presentjes, maar het kan serieus nog een stappie erger.

Een Warcraft taart was het toppunt. En niet zomaar een WoW taart, maar eentje met mijn eigen personage erop! Mijn bloed eigen Troll Hunter stond erop, met zijn dikke gear, met zijn lelijke kanis, met zijn dikke polearm, met alles erop en eraan! Nou ja, check 't hieronder maar en bepaal maar wat je ervan vindt... Hoe de dader aan de afbeelding is gekomen is me overigens nog steeds een raadsel, maar ik vermoed dat Wouter er iets mee te maken heeft, aangezien hij de ENIGE is die m'n inloggegevens weet...

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord