Hatred wordt ontwikkeld door een stel Poolse neonazi's 

Hatred wordt ontwikkeld door een stel Poolse neonazi's 2014-10-19T21:48:03

Vanochtend hebben we de trailer van de game Hatred gepubliceerd en ik heb er nu spijt van. Buiten het feit dat de content van die trailer te triest voor woorden is, wordt die game ook nog eens ontwikkeld door Poolse neonazi's.

Hatred is een soort van sneue Postal rip-off die probeert te choqueren op een zelfde manier als Marilyn Manson 10 jaar geleden al deed. We zien een of andere hillbilly met een lange flapperjas onschuldige mensen overhoop knallen, zonder duidelijk doel. Ogenschijnlijk is de Poolse ontwikkelaar Destructive Games (coole naam -_-) van plan om de Telegraaf hun marketing te laten doen, maar laten we er alsjeblieft voor zorgen dat dit niet gebeurt door deze game zo snel mogelijk dood te zwijgen. Ik heb dan ook geen zin om de trailer hier te embedden, hoe minder views hij krijgt hoe beter. Hier is een plaatje:

Kut game

De content alleen is al reden genoeg om deze game te negeren. Ik voorzie kamervragen, schreeuwerige krantenkoppen en andere narigheid. Het gedoe rondom geweld in games is net een beetje naar de achtergrond geschoven, laten we dat alsjeblieft zo houden.

Maar dat is niet de enige reden om deze troep te negeren. Nee, er is is nog een veel betere reden. De game wordt namelijk ontwikkeld door een stel Poolse neonazi's. Fuck NO Video Games is er in gedoken en heeft wat background checks op de ontwikkelaars gedaan. Daaruit blijkt dat de CEO van dit groepje ellendelingen aanhanger is van Polska Liga Obrony, een berucht racisten-clubje. Daarnaast staat er een gast met een shirt van de Żołnierze Wyklęc op de foto van het ontwikkelteam. Dit is een stel Poolse anti-communistische neonazi's dat demonstreert met White Pride vlaggen. Chill.

Nerd

Gelukkig heeft Epic deze nerds al verteld dat ze het Unreal-logo niet meer mogen gebruiken. Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen ben ik geen fan van neonazi's en wil ik jullie bij deze vragen om deze game links te laten. Als je de neiging hebt om hem toch te spelen zou ik je aanraden om hem lekker illegaal binnen te harken en sowieso geen cent aan deze gasten te geven. En laten we voorkomen dat de Telegraaf en co. hier lucht van krijgen. En die trailer haal ik nu weg.

REACTIES (201) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord