Gekke Graddus in crazy Canada 

Gekke Graddus in crazy Canada 2015-10-08T16:44:10

De afgelopen tijd ben ik veel te weinig op trip geweest. Sure, af en toe een dagje Parijs of weekendje Londen, maar de écht epische persreisjes gingen aan mijn neus voorbij. Druk met andere dingen, druk met werk: het kwam er gewoon niet van. Dus toen zich een exclusief hands-on event voor Deus Ex: Mankind Divided in Montréal aandiende, rekende ik nergens op. Jan zou gaan, natuurlijk. En anders Wouter of misschien zelfs Tjeerd...

Het liep allemaal anders. Ik bleek de uitverkorene, en heb zojuist mijn previewtekst naar Ed gemaild. Ik voel me moe maar voldaan. Volgens de wekker op m'n hotelkamer is het 23:22, maar mijn interne klok zegt midden in de nacht. Jep, jetlags zijn een bitch.

Morgen vlieg ik terug. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant heb ik het ook wel gehad met die crazy Canadezen en hun gekke gedoe. Wist je dat het hier 's winters -63 graden kan worden? Dat er vier in plaats van twee stukjes vlees op een Big Mac zitten? En dat Canadian Dollars er faker uitzien dan Monopoly-geld? Toch waren de afgelopen dagen erg leuk, en ben ik stiekem van dat rare Montréal en zijn bizarre mix van Franse, Britse en Amerikaanse invloeden gaan houden.

Hopelijk vertellen de foto's een beetje waarom...

Graddus Canada

 Graddus Canada 

Graddus Canada Graddus Canada

Graddus Canada Graddus Canada

Graddus Canada Graddus Canada

Graddus Canada Graddus Canada

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord