Filmfan.nl: coming soon en stagiair gezocht! 

Filmfan.nl: coming soon en stagiair gezocht! 2015-03-10T16:14:39

Ik vind films en series leuk.

Jullie vinden films en series leuk.

Ik vind schrijven leuk.

Jullie vinden (soms) mijn stukjes leuk.

Ik dacht: ‘Kom, laat ik een sectie op PU.nl maken over films en series!’

Maar dat ging niet door…
HET WORDT NAMELIJK EEN HELE SITE!!!

Filmfan.nl

Het gaat Filmfan.nl heten, het zal er uit zien als PU.nl en ik heb al een dreamteam aan freelancers verzameld die de content gaan verzorgen (inclusief een paar bekenden!). Zie het als Power Unlimited over films en series, met een iets serieuzere toon, maar met minstens zoveel verstand van zaken, kwalitatief net zo hoogstaand en met een soortgelijke, persoonlijke aanpak.
De hype, de roddels, de flops, de blockbusters, de recensies, de vooruitblikken en al het laatste, Filmfan.nl is straks je go-to-site voor alles op theatraal gepresenteerde, bewegende beelden. Een site dóór fans van films en series, vóór fans van films en series. You’re gonna love it…

happy lebowski

Alles is in motion gezet voor een launch op 23 april (niet geheel toevallig op de verschijningsdatum van Avengers: Age of Ultron), alleen mis ik nog 1 uiterst belangrijke tandwiel in het geheel: een stagiair. En niet zomaar een stagiair, nee, ik heb het over een essentieel onderdeel van de launch van Filmfan.nl. Iemand die een passie heeft voor schrijven en een passie voor films en series. Iemand die staat te springen om creatieve content te maken. Iemand met een scherpe mening over films en series, die hij of zij goed in geschreven tekst weet over te brengen. Iemand die dezelfde skills heeft als Hobie en Mijndert, als Roy, PeterKoelewijn, Jokko, Graddus en al die andere toppers die bij Power Unlimited stage hebben gelopen.

PU/Gamer/Insidegamer redactie

Ben je zo iemand? Een topper waar ik op kan bouwen en die een grote rol wil spelen bij de launch en de opbouw van de beste filmsite in Nederland? Ben je vanaf april 6 maanden beschikbaar om een epische, onvergetelijke tijd op de PU/Gamer/Insidegamer-redactie te beleven? Stuur dan een mailtje naar stagiairpu2@reshift.nl en ik kom zo snel mogelijk met je in contact.

En ben je verder niet geïnteresseerd in de stageplek, maar houd je wel van films en series, bookmark Filmfan.nl dan maar alvast. Vanaf 23 april is dat je site… naast PU.nl natuurlijk!

Filmfan teaser, Alien-stijl

REACTIES (69) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord