Effe bijkomen 

Effe bijkomen 2012-11-21T16:41:07

Nog zo een anderhalve week knallen en dan kan ik effe bijkomen. Nog een kleine twintig pagina’s PU binnenloodsen en redigeren, nog vier eigen paginaatjes schrijven en twaalf Sinterklaasgedichten maken, en deze jongen vertrekt naar Egmond voor z’n jaarlijkse leesweekje. Heel eerlijk gezegd ben ik dit jaar in april ook al een midweekje weg geweest (sssssst…), maar ik kon het thuisfront ervan overtuigen dat ik er hard aan toe ben, en begin december kun je nu eenmaal voor een scheet en drie knikkers een huisje op een vakantiepark huren. Alle winkeltjes op het park zijn weliswaar dicht, de restaurantjes en het zwembad ook, maar ik kom er toch alleen maar om te lezen, dus dat zal mij verder worst wezen.

lounge cat ff bijkomen

Maar eerst moet deze PU af en dat zal weer een race tegen de klok worden. Zo gaat Wouter volgende week nog op trip voor de coverview dus het zal wel zondagavond laat zijn voor die laatste pagina’s bij de vormgeving belanden.

Over ‘de vormgeving’ gesproken: na zes jaar moeten we afscheid nemen van M2, de studio die van onze artikelen altijd zulke prachtige pagina’s maakte. Over het hoe en waarom zal ik in de komende PU nog wel iets meer vertellen.

In die komende PU, die half december uitkomt, reviewen we nog een flink aantal topgames. Wat zeg ik? Drie games die we bespreken, krijgen een Gold Award en kom je eveneens tegen in het uitgebreide overzicht van de beste tien spellen van 2012 dat we na heftige onderlinge discussies hebben samengesteld.

Weer een nummertje om naar uit te kijken dus; al is er op dit moment één ding waar ik nog ietsje meer naar uitkijk… 

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord