Eerste verliespartijen voor Team Power Unlimited 

Eerste verliespartijen voor Team Power Unlimited 2018-04-01T21:30:10

Het begon als iets kleins, een grapjehet idee om te gaan strijden om de titel Team Power Unlimited en met dat team de wereld te gaan veroveren en de beste te worden in Rocket LeagueMaar sinds een paar weken hebben we ons eigen Rocket League team, een beetje gek misschien, maar wel een tof projectWe deden al een tijdje de Versus toernooitjes, waarvoor we mensen uit de community van PU, maar ook InsideGamer en Gamer.nl uitnodigden om het tegen elkaar op te nemen in diverse games. Heel leuk voor iedereen die meedeed natuurlijk, maar als kijker vooral niet echt duidelijk wat je ervan moet verwachten; niemand kent de spelers, het niveau is onduidelijk en behalve het winnen van zo'n middag voor wat prijsjes, was er nou niet bepaald een groot doel wat de spanning er misschien een beetje in zou brengen. Ik ben nogal competitief ingesteld, dus dan zoek je naar mogelijkheden om de boel wat interessanter en wat groter te maken. 

    

Het gevolg daarvan waren de eerste Versus Rocket League Kampioenschappen en het slotstuk was een paar weken geleden te zien (kijk de grote finale hierboven). De vier beste teams uit de voorrondes namen het in de finale tegen elkaar op in een vol AZ stadion –want ja, AZ moest niet geheel toevallig ook spelen in de Europa League. Wat vooral opviel dat er een duidelijke stijgende lijn in niveau zat, tijdens de finale waren de potjes van stukken betere kwaliteit dan in de voorrondes.  

     

Maar nu vraag je je ongetwijfeld af: hoe goed is Team Power Unlimited nou eigenlijk écht? We hebben ze inmiddels voorgesteld en de jongens hebben hun allereerste sponsor binnen in de vorm van Samsung, maar er moeten natuurlijk ook resultaten komen! De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en jammer genoeg is het Team Power Unlimited niet gelukt om ver te komen in de regionale kwalificaties van Rocket League Championship, de officiële wereldkampioenschappen. Afgelopen zondag speelden de jongens hun eerste wedstrijden voor deze kwalificaties en werden na de eerste pot direct de verliezers bracket ingestuurd door het sterke Astrélium (0-2), daarna werd er wel gewonnen tegen TacticalStyleChicken (2-0), maar helaas werd het team er in de derde wedstrijd alsnog uitgeknikkerd door Eclipse-3 (1-2). 

Team Power Unlimited

    

Dat betekent dat de start van onze jongens nog niet perfect is geweest, maar ik beloof dat we hard gaan trainen en ervoor gaan zorgen dat er binnenkort leuke dingen gaan gebeuren, waaronder livestreams van matches waar jullie ook kunnen zien hoe ons team het doet. We zitten nog maar aan het begin van het proces en Team Power Unlimited is misschien nu nog niet van wereldklasse, maar we hebben met onze Kampioenschappen wel gezien: als je klein begint, kun je daadwerkelijk iets bereiken.

 

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord