E3, caps en een nieuwe rubriek 

E3, caps en een nieuwe rubriek 2014-05-31T19:12:38

Holy fock mensen, het is weer bijna tijd voor de E3 in Los Angeles! Vorig jaar was ik er voor het eerst en het jaar is werkelijk voorbij gevlogen. Over 6 nachtjes slapen stappen we weer met z’n allen in het vliegtuig en ik heb er verdomme alweer vreselijk veel zin in!

E3

Een stelletje baklappen naar Los Angeles sturen is nog niet zo gemakkelijk. Vooral Jan is al weken aan het stressen en aan het bidden tot een of andere god dat het allemaal goed gaat en we ons kunnen gedragen in Hollywood. De villa is gefixt, de vliegtickets zijn in de pocket en de agenda van alle meereizende redacteuren zit overvol met vette afspraken. Yep, we zijn er weer klaar voor!

Ook ik heb een paar hele dikke afspraken in mijn agenda staan, maar uiteraard ga ik daar nu nog niet teveel over zeggen. Wat ik al wel ga verklappen is dat ik vooraan in de rij sta bij de nieuwe Oculus Rift en Project Morpheus van Sony. Het duurt echt niet vreselijk lang meer, voordat de virtual reality devices in de winkels liggen en dus is het hoog tijd om te checken hoe het staat met de vooruitgang in de techniek.

Future

Gelukkig ben ik zo’n lucky bastard die meteen een pre-order kon plaatsen voor de Oculus devkit 2, dus verwacht sowieso een shitload aan VR info de komende maanden hier op PU.nl! Het is nog steeds lastig uit te leggen wat VR voor games kan doen. Het is iets wat je zelf moet ervaren, maar geloof me als ik zeg dat VR vreselijk veel potentie heeft.

Virtual reality is pas het topje van de ijsberg, want we mogen weer een shitload nieuwe games en aankondigingen verwachten. Hopelijk worden de persconferenties weer ouderwets awesome, met de focus op games, games en nog eens games. Misschien zelfs nog een paar knallers voor eind dit jaar? Ik kan niet wachten op de presentaties!

E3 Sony

Goed, de E3 wordt dus weer een feestje van formaat en het level van hypedness is sowieso over 9000. Om me een beetje rustig te houden ben ik op zoek gegaan naar een paar nieuwe caps! Zoals de meeste van jullie weten heb ik een soort petjes fetish en zo af en toe plunder ik m’n rekening om wat nieuwe hoofdeksels te fixen. Ik heb er weer heel wat gevonden!

Zo heb ik caps gevonden van The Legend of Zelda, Gears of War, Michael Jackson en God of War, zoals je op het plaatje kunt zien. Er zijn er nog een paar onderweg en ook een paar hele dope hoodies, maar die bewaar ik wel voor een volgende Blog. Hebben jullie misschien suggesties voor leuke caps? Heeft iemand hier enig idee hoe ik nu nog aan de Mortal Kombat limited edition cap van New Era kan komen? I know, ik ben maar 3 jaar te laat.

Caps

Tot slot nog even een flinke teaser. Het liefst zou ik het van de daken schreeuwen, maar ik moet nog heel even m’n mond houden. Dat is lastig, want ik krijg een eigen nieuwe rubriek hier op PU.nl! Als ik nu al laat weten wat het precies gaat worden heb ik absoluut ruzie met Jan en Tjeerd, maar het duurt niet lang meer voordat we de aankondiging gaan doen. Ik ben er nu al vreselijk trots op en hoop oprecht dat jullie er net zoveel lol aan beleven als dat ik heb met het maken van de nieuwe rubriek. Klinkt vaag, maar you´ll see…

Laterz,

Florian

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord