E3 baby yeah! 

E3 baby yeah! 2013-08-20T15:31:50
Op dit moment kan ik eigenlijk nog maar aan één ding denken. Dat is de E3. Als je de nieuwe PU goed gelezen hebt, dan heb je gezien dat ook het Powerweb vertegenwoordigd is op de E3 in de vorm van Wouter en ik!

Ik lees al jaren de avonturen de redactie die helemaal los gaat in Amerika. Dat is leuk, maar dan denk je toch altijd: 'was ik daar ook maar'. En nu is het zover; ik kan die shit eindelijk van dichtbij meemaken. Hebben Wouter en ik ff mazzel! Daarnaast hebben we het geluk dat dit een van de vetste E3’s ever gaat worden. Niet alleen doordat Sony en Nintendo met hun next-gens gaan knallen, maar helemaal omdat Wouter en ik als noobs voor het eerst op de moeder der beurzen rond gaan banjeren. En dat is voor ons natuurlijk toch wel het belangrijkste. Tel daar de persfeestjes, de booth babes, het dikke hotel met zwembad op ’t dak, de goodies en alle vette games bij op en het feest kan niet meer stuk. Woaaa!!

Grappig is dat iedereen wel z’n woordje klaar heeft en de ervaren mensen elkaar gewoon glashard tegenspreken. Gasten vertellen je wat je wel en juist niet moet doen. Niels zegt me bijvoorbeeld dat ik geen laptop naar de beurs mee hoef te nemen. Muriëlle zegt van wel. JJ zegt dat je niets schrijft óp de beurs, maar in je hotel. Jeroen zegt van wel. Dat soort ongein. Maar laat die gasten maar lekker lullen denken Wouter en ik dan. Wij gaan gewoon lekker zelf zien hoe het allemaal werkt. Iedereen (nah, niet iedereen, maar je weet wat ik bedoel) heeft een keer z’n eerste E3 mee gemaakt en nu is het de beurt aan ons. Hoe het ons vergaat, dat lees je maar op één plek en dat is het Powerweb!

Tering, wat heb ik er een zin in! Ik denk dat ik deze week m’n spullen al ga inpakken.

Oh ja, wat willen jullie eigenlijk wat Wouter en ik daar in Los Angeles allemaal gaan uitvreten?

Latertjes, Maarten

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord