Deze gast liep zes maanden stage bij ons en wat er toen gebeurde... 

Deze gast liep zes maanden stage bij ons en wat er toen gebeurde... 2016-07-29T15:11:05

Het is vandaag 29 juli. Dat betekent dat het komende maandag 1 augustus is. Dat betekent dat er zes maanden voorbij zijn. Dat betekent dat er maandag een vers gezicht komt. Dat betekent dat ik vandaag vaarwel zeg tegen mijn geliefde plekje op de redactie. My watch has ended, ofzo. Na zes maanden, die qua snelheid even lang duurden als een maand school, is mijn stage bij de vetste redactie van Nederland afgelopen. Het leek gisteren dat ik thuis trots tegen iedereen vertelde dat ik bij PU stage mocht lopen. En vandaag is het afgelopen. 

Al sinds een paar weken denk ik eraan hoe mijn afscheidsblogje zou worden. Hoe neem je afscheid van iets waar je zo snel aan gehecht raakt. Ik wilde een shout out geven aan iedereen op de redactie eigenlijk wel. Het is één grote familie. Videostagiair Axl krijgt er één in het bijzonder. Zes maanden hebben wij samen op kantoor gezeten en één van de redenen dat ik me nooit verveelde is het uitzicht op zijn epische baard.

The end

Ik ga echt alles en iedereen missen (behalve het 05:00 op staan op maandag om op tijd te komen), Wouter die 'piemel' over de redactie schreeuwt. Tjeerds matige (maar leuke) grappen. Nino en Jan die ruziën, omdat Nino Inside nog niet had uitgespeeld. Ed die Ed is. Het halen van koffie en snel een stuk taart meenemen die iemand die ik nog nooit had gezien had meegebracht. Ik ga het allemaal ongelooflijk missen en dit is een geheimpje tussen jullie en mij, maar ik ga de PUmunnity ook ontzettend missen... is wat ik zou zeggen als ik definitief stopte.

Ik heb Nino namelijk gesmee... Ik heb de optie gekregen om door te gaan als eSports-schrijvert, een functie die me net zo blij maakt als 24/7 No Man's Sky spelen komende maand. Anyway ga ik de komende tijd jullie van eSports-shizzle voorzien.

esportsOké: titel; check. Slechte introductie; check. Toekomst; check. Tijd voor een afscheid. Houdoe en bedankt.

Outro; check.

bai bai zwaai zwaai

Ps. Ik had M4R1JN een shout-out beloofd als hij naar Dutch Comic Con zou komen, maar dat heeft hij niet gedaan, dus helaas krijgt hij dat ook niet.

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord