Bless ye, PUmmunity 

Bless ye, PUmmunity 2014-03-12T18:37:07

Elke maand ligt er een PU Magazine in de winkels en elke dag is er weer boeiende materie op PU.nl te checken, want zo hoort het. Maar vergis je niet: onze redactie is nog niet helemaal genezen van de schop in de balls die het afgelopen jaar heeft gekregen. Jeweetwel, dat gedoe met faillissement, vertrekkende mensen en alles. Ik wil niet klagen dat we het Typhoid-druk hebben, want dat is niet erg als je een überbaan hebt, maar we moeten nog steeds evenveel werk verrichten, met minder mensen. Do the math.

Do the math

Natuurlijk opereren we nog steeds als een goed geoliede machine, of beter gezegd een 6-core, Quad Channel monster-PC, maar hier en daar vallen er wat gaatjes in de werkzaamheden omdat we het met minder mensen moeten doen. Natuurlijk hebben we die gapende leegte opgevuld voordat je met je ogen kunt knipperen (mocht je máánden doen over met je ogen knipperen), maar tot die tijd lijden sommige dingen er een beetje onder. Zoals de community bijvoorbeeld…

Booo bitch

Hoewel met name Tjeerd z’n best doet om de boel achter de schermen zoveel mogelijk in de gaten te houden, kunnen we er niet de energie in stoppen die we zouden willen. Zo is de zondagse PUmmunity Spreekt verdwenen en staan de ontwikkelingen ‘behind the FP’ ook een beetje stil.
Maar ondanks dat is de PUmmunity levendiger dan ooit! Nou goed, ongeveer even levendig als het altijd is geweest. Dankzij de bezielende leiding van onze moderators (OMGWTFBBQ, Shadowfly, Labbers, soldier24, KakashiNL, yetisports en Newwr), zijn de volgende Discussies de moeite waard om te bezoeken:

  • Het CDAB bijvoorbeeld is nu al zo lang als ik me kan herinneren (en ik werk al sinds 2006 voor PU.nl #BRAG) het gezelligste digitale café op het interwebz.
  • We hebben een uitgebreide Discussie over de Xbox One, maar niet geheel verrassend is die van de PS4 een stuk voller.
  • Naast games komt ook andere entertainment uitgebreid aan bod, zoals film en series. Hhmmm, misschien moeten we eens iets doen met jullie enthousiasme voor deze onderwerpen…
  • Oh en dit is meer een interne mededeling: mensen freelancers, er wordt weer gescout voor de N8W8! Dus als jullie, wearde bezoekers, nog versch nieuwsch hebben gevonden voor in de Nachtwacht, dump het hier.

Razende reporter

Natuurlijk is de PUmmunity ook nog steeds hard bezig op de Front Page, waar we minstens zo dankbaar voor zijn. Want hoeveel minder boeiend zouden onze artikelen en filmpjes zijn als er geen GIFje van ramondebruyn1 (en niet meer dan 1, graag), een enthousiaste comment van guy1996, een sterk argument van ErieNator of een bijdehandte opmerking van JahArmy onder staat? Nou goed, nog precies zo boeiend, maar een stuk zonder comments is als een Dovahkiin zonder kerstbaard!

Dovahkiin

REACTIES (124) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord