Aan alles komt een eind 

Aan alles komt een eind 2017-08-01T16:36:43

Een aantal van jullie hebben het misschien al gezien op Twitter, maar voor wie het nog niet weet, ik ga per direct stoppen bij PU.nl. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier mogen schrijven voor de leukste gamesite van Nederland, maar de koek is op. Al een tijdje worstel ik met mijn motivatie en ook de richting die Power Unlimited op wil gaan, wijkt af van mijn idee waar een gamesmedium aan moet voldoen. 

Ik heb een enorm fantastische tijd gehad en zeer veel fantastische zaken mogen ervaren. Of het nu op de Gamescom was waarbij ik door Tjeerd, Wouter en Jan bij iedere behind-closed-doors presentatie naar binnen werd geloosd, de review van FIFA 17 die ik mocht doen of gewoon al die belachelijke features door de jaren heen. Bijvoorbeeld deze, deze, deze, deze of natuurlijk deze (sorry). 

Het valt me zwaar om te stoppen, want het zijn echt hele bijzondere jaren geweest. Maar het gevoel dat het klaar is, is op dit moment sterker. Afscheid nemen is lastig, maar ik schaam me geen moment voor de tranen, zeker omdat ik echt een geweldige tijd heb gehad met een selectie aan hele bijzondere mensen.

Wouter, Tjeerd, Jan, Nino, Steven en Ed hebben een enorme impact op mij gemaakt. Er is veel gebeurd in de drie-en-een-half jaar die ik voor PU heb mogen schrijven en daar ben ik jullie stuk voor stuk dankbaar voor. Ook met de overige schrijvers van het blad en de site heb ik de meest geniale gamesessies en vergaderingen mogen bleven. Heel erg bedankt daarvoor.

Als laatste wil ik graag jullie, deze lezers in het bijzonder bedanken. Het is me een geweldige tijd geweest en ik heb me enorm vermaakt met de grofgebekte, lieve, saamhorige, arrogante, fanboy community die jullie zijn. Stuk voor stuk zitten er geweldige individuen tussen en soms een aantal autisten die samen met mij willen strijden om de titel 'grootste autist ter wereld'.

Of ik in de toekomst nog iets ga doen met games, durf ik nog niet te zeggen. Ja, het is zonder twijfel mijn grootste passie en dat gaat ook nog zeker zo blijven, maar of ik blijf schrijven weet ik niet. Als er een uitdaging op mijn pad komt waarbij ik me weer voor 130% (of misschien een beetje meer) in kan zetten, dan ga ik zeker weer aan de slag.

PU, lezers en iedereen die zichzelf in een ander hokje wil plaatsen, heel erg bedankt voor alles. Het was mijn een genoegen. Tot ooit!!! #KobusOut

REACTIES (74) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord